keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Teknologian toimivuudesta, jos maailma olisikin henkeä

Usein akateeminen on turaava, ja niin voi olettaa, että jos hän etenkään aloittelijana saa väärän mittaustuloksen, niin hän yrittää uudelleen, kunnes onnistuu, ja siinä se. Paitsi että silloib on saatu monta erilaista mittaustulosta, joille on keksitty jokin selitys, vaikkap assosioimalla, että voisi olla vaikka se, ja nyt tää on hyvä kun tää on sama kuin noilla, jotka on luotettava tutkimusryhmä. Niin ettei tieteen varmuus aina perustu mittaustulosten varmuuteen - moniko niitä ylipäätään mittaa, ei kai niin moni, joka luottaisi mittauksiinsa.
Sen sijaan moni laskee, opiskelee insinöörialoja tai on niillä töissä. Voiko olla, että jos maailma on henkeä, niin tuo matemaattisen päättelyn kaavamaisuus tuo luotettavuutta teknologian laitteille, tuo niille samaa kaavamaisuutta jonkinlaisen meiningin hengen ja poruikan mukana tekemisen myötä. Jolloin siis esim. autot tarvitsisivat jotakin vankkaa toimivuutensa tueksi, mihin kai paremmin sopisi arkijärki, se kun on vankempi kuin laskeminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...