tiistai 14. marraskuuta 2023

Luonnollinen sukupuolenvaihdos voi tehdä hedelmällisen: aina elämänviisas vai aina askareita

"Luonnollinen sukupuolenvaihdos voi tehdä hedelmällisen

Jos luonnollinen sukupuolenvaihdos (miehet tekevät ensisijaisedti askareita perheen, yhteisön ja maailman elinolojen pitämiseksi elämälle edullusina, kun taas naiset vaalivat koko ajan endisijaisedti elämänviisautta, että teot olisivat mielekkäitä elämän kannalta heillä itsellään, lähiympäristössä, kropassaan ja kasvavalle laoselle, tjnttavapiirilleen, yhteiskunnassa samanhenkustä elämänviisautta omaaville ja maailmassa myös samantapaisten arvojen myötä elämänmahdollisuuksien puolesta sekä maailmassa viisaan sivistyjsen valossa hyvät elämälle, ks. https://womensskills.blogspot.com/2023/03/male-or-female-better.html ) tuo hedelmällusyyden ( ko henkilö vaalii ympäristönsä ja elämäntapansa elämällw hyviksi, reilusti myös erilaisille yksilöille, mm elävöittävyys ), niin silloin ihminen on kai luonnostaan kaksineuvoinen, eli voi muodostaa perhesuhteita sukupuolesta riippumatta, mikä merkitsee, että jos miesten lojaalius toisia muehiä kohtaan vaikuttaa perhesuhteen tyyppiseltä, se ehkä on vaistoluonnon mielessä heidän perheensä, kai samanlaisen harrastjneisuudfn ja elämäbstrategian perusteella valittu, sotilasvahvuuksia vaalkvan ryhmän, ja vierastetut naiset taas hahmotetaan muihin vieraisiin perheisiin tai vieraisikn kulttuureihin kuuluviksi, oikein ymmärtämättä ammattien eroja ja paikkoja yhteiskunnassa sekä maailmassa. 


Jos mies keskittyy vaistomaisedti askareihin yhteisön eteen, ei pojille eikä miehille saa antaa ainoaksi omaksi tehtäväksi sotilaan tehtäviä, vaan olisi oltava tehtävänä myös elinolojen huolehtiminen viisaasti hyvälle tolalle, nyt ja tulevaisuudessa, reilusti sekä yhteiskunnalle että maailmalle. 


Vai miettivätkö miehet, että nämä miehet ovat nykyisessä elämäntilanteessamme meidän perhe, vaikkei se liity lasten saamiseen, mutta voi kyllä liittyä nuoremman polven samoin suuntautuneiden työntekijöiden tms kasvattamiseen.
Mutta homosuhteet samoin suuntautuneiden miesten välillä, tunnelmasta arvioiden, liittyisivät kai lasten saamiseen ja perheen perustamiseen, koska arvot ja näkemys lasten kasvattamisesta olisivat samat ja myös käsitykset edullisista tavoitteina olevista taidoista ja tekemisistä sopisivat yhteen. Tämä siis edellyttäisi, etgä toinen erikoistuisi elämänviisauteen, ja näyttää että lapsi olisi perheessä vielä nelivuotiaana, mutta viisi täyttäessään jatkaisi suureen maailmaan, kenties naisten kasvatettavaksi. 

Äitipuolimainen äitini tapasi väittää, että hän oli nuorena luullut olevansa miespuolinen, ja vasta kun tuli raskaaksi, niin joutunut huomaamaan olevansa nainen. Hänen mielipteensä oli, että kaikki naiset haluaisivat vaihtaa miehiksi tai hän itse ainakin. Minusta hän vaikutti Lappeenrannassa tyttönä kasvatetulta, joka kenties tyttökoulumaiseen tapaan väitti monien tyttöjen olevan ihan kuin miehiä tai poikia. 
Mutta jos tyttöluokalla ollut poikamainen siirretään poikaluokalle, meininki siellä menee ihan vain naimiseksi ja koulukäynti estyy kokonaan tai ainakin jotkut perusarvot, mielekkyydet, laadun tsekkaukset jäävät pois. Niinpä he eivät ole ihan noiden poikien tyyppiset vaan jotenkin samoin harrastuneet. Jos ihminen on ihan kaltaisessaan seurassa, ei hän yleensä nai vaan tylsistyy, sanoo, että mitä siitä, senhän minä olisin ihan hyvin itsekin osannut. Ei ole hyvä, että puolisot ovat vahvuuksiltaan ja heikkouksiltaan niin samanlaiset, etteivät osaa auttaa toisiaan pulassa eivätkä iloita tämän vahvuuksista rinnallaan.
 Onko koulusivistyksen painoarvo muun yhteiskunnan vaatimuksilla vai pariskunnan tai kaveripiirin omalla pahanteolla? 

* * *

Joa näyttää siltä, että lapsettomuutta lapsia haluaville aiheuttaa se, ettei ole kylliksi taitoja ratkoa modernin maailman ja modernissa maailmassa elämisen ongelmia ja hankaluuksia, blogissani learntalents.blogspot.com olen opettanut monia elämäntaitoja ja ongelmanratkaisutaitoja yms taitoja ja lahjakkuujsia, mutta tekstiä on paljon, kirjoina ja vihkosina tekstit joidenkin linkitettyjen tekstie  tai tekstien osien kanssa ovat 17 kpl kirjoja, kirjasia tai vihkosia. 

Ylempänä tonttutaitoaiheiset kirjani ja vihkoset. Joulutontuista harrastunut aloittaisi lukemisen alusta: https://learntalents.blogspot.com/2018/09/gnomes-or-more-likelily-doing-things-in.html .
Alla parantamisblogini www.parantaminen.info tekstit kirjoina, joista siis riittää lukea pari riviä hakemistosta ja ehkä numerolla löytyvä ko vaivan teksti uusine lisäyksineen. Nämä ovat terveiden elämäntapojen ja elämänviisauden palasia eli eivät niin vaativia, lähinnä lukemaan ryhtymistä ja arkijärkeä vaativat.

" 1.10.2023    Both cultivating wisdom of life and caring for needed tasks are needed by all, by the society, just the emphazies in what is mostly one's primary task, differ. Action needs wisdom of life from the doer, and wisdom of lufe needs good healthy ways of living and civiliced wisdom with life in practice following the wisdom. 

3.12.2023   If a woman wants to change to a man, it does not fit together with men wanting to change to women. A male transvestite often either tests one's women's skills that have been learned in a female profession or as a part of an all female social envirpnment, and one wants to know if there is any advantage for men in having such skills, or does one get a family that way, or does one get slme other profession that requires high skills in female kinds of things. Or then a man is exhausted from living in a too manly envuronment, for example in engineering without much contact with the ways and values of other professions and the civiliced values learned in school. So the man seeks for relief to too tough working lufe by trying women's things, maybe especially more leisurely clothes, cooking, new social spheres, women's skills etc. 
If a woman wants to change to a man, she typically has had lots of room for female thibgs but longs for milutary kibd of strenghts, official position and men's wisdom of life. She typically tries men's things in short spurts and flees then back to a womanly role, without regard for what is defending the country and what just a crime, and without thinking what her ways would cause if followed in working lufe and in army, where endurancy and long term sustainability of the society is important to take care of instead of single innovations while some other type of people i.e. men take care of running the society and the world well in the long run, wisely while looking at the whole from the point of view of what is good for life. 
So a child ought to have her/his name according to whether she/he is a boy or a girl, and not according to adults who have started their lives in the opposite gender. 
"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...