torstai 2. marraskuuta 2023

Globaalista ongelmanratkaisusta

 Luin äsken uutisen jostain vihreiden nuorten herjaavasta kuvasarjasta, jossa yhteydessä haastatelluista sai vaikutelman, että järjestötoiminta on usein rankkaa, koska kakkki toimijat eivät ole kyllin hyvällä asialla eivätkä kyllin viisaita. Opiskelkn aikoinani Helsingin yliopistossa teoreettista fysiikkaa ja matematiikkaa, ja vaikutelmani on, että jumiutuneisra ei nikn kauniita arvoja kannattavista näkemyksistä pääsee yli koulun yleissivistyksellä, taiteilla eli piirustustms, radion musiikki ja runot tms, sekä lukemalla Stephen Mitchellin erinomaista englanninkielistä käännöstä Tao-te-ching istä, netissä ehkä https://terebess.hu/english/tao/mitchell.html tai sitten tarttee ostaa www.amazon.com ista pieni kirja, ks. Linkki omien kurjojeni suvun www.amazon.com/author/khtervola alareunassa, siis kirjasuosituksissani. 

Omia ratkaisujani tällä suunnamla 2013paradise.blogspot.com , quickerlearning.blogspot.com ja kai muutakin, viimeisimpänä learntalents.blogspot.com .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...