lauantai 3. syyskuuta 2022

Ratkaisujen tekemisestä isolle joukolle

 Naapureillani täällä Espoossa oli lapsi, joka kuoli syöpään. Pitkään oli hiljaista asuntoni viereisessä huoneessa. Sain vaikutelman, että siellä kummittelee. Äsken sieltä kuului taas ääntä. Tytärtä muistaessa ei kai riitä, että toivoo hyvää tyttärelle. Samalla on muistettava rottaa, joka kylmän tullen syksyllä ln huolissaan ja etsii uutta asuntoa talvikaudeksi. On hankittava sillekin hyvä elämä. Ja niille kaikille tytöille, jotka vertautuvat kullleeseen omaiseen, tai muuten tukee hurja meno, kun he ovat poissa tolaltaan ja tulevat, missä kärsivää mielestään kaltaistaan muistetaan. Heidät kaikki on huolehdittava, kai joku mummokin, joka mielestään vertsutuu tyttäreen. Se ei ole velvoite vaan käytännön järkeä.

Vastaavasti, jos vihreät tiedottavat jostakin, nikn samalla olisi huolehdittava ne kaikki viereiset asiat, esim. alanvaihto haaveammattiin, ks blogini nopeaoppisuus.blogspot.com , ja Suomessa säiden elämisen taidot, mistä pitkä kirjoitukseni löytyy haulla "vuodenaikojen elämisen ohjeita" https://finnishskills.blogspot.com/2014/11/living-with-seasons.html . Mutta vastaavasti muut huolet, esim tontturaiyokurjoitujseni learntalents.blogspot.com , ja kai suomalaisen kulttuurin hyvien puolien oppimunen, sillä siksihän heitä kai kiinnostaa seurata suomalaista versiota ympäristöasioista.  Mutta samalla tarttisi kivasti järjestää materiaalia pääyleisölleen, siis pääaiheestaan niin, että sitä olisi hyvä harrastaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Tranquil peace and beauty, serene fracturelessness and healthy wisdom of life"

 "  Try to follw these two advices fully:  1. An ok angel  "  ( The Finnish word for an angel is "enkeli", in which &quo...