maanantai 12. helmikuuta 2024

About elections

 

(19.2.2024   Mysocial space to live in does not carry this subject, it just interests others with more social inclination. I ought to stop writing but feel forced to it. The reason seems to me having figured out easy ways to study kind of school taught things. But you should read my numerous earlier texts and not demand anything more from me.) 

Yesterday there was the presidential election's second round in Finland, and the career oriented style Alexander Stubb won it but the Green Pekka Haavisto got almost as much votes. I did not vote, since I feel that I do not have enough eye for such, and also that as a writer I ought not take sides so much. So there were lots of people supporting the green cause, but tge inflyencies from their candidate's way to approach phenomena in the world, questions at hand etc did not seem to solve envuronmental questions, instead it seemed to rhyme in approach with the news like the Golf current of the Atlantic sea stopping and causing a decrease of 30C here around the year, which means tgat our whole country woukd be under permanent ice cover like during the Ice Age. And also in other question the ways of solving tjings seemed to produce problems. On the other hand Alexander Stubb had an air of success and of career oriented work. So before yesterday's electiln I tried solving things at hand and also global warming somehow along the lines of what seemed Alexandet Stubb's style of success in the news pictures and videos, and I do not know how much there was inflyencies from where, (16.2.2024   not so from Stubb, more like trying independently of others) but it did bring some big feeling successes, like a view of how to learn photosynthezis on the skin, which was a continuatiln to my text about Animals in space,. And today I added some links and pictures to my blog about Trying to solve göobal warming, see https://tryingtosolveglobalwarming.blogspot.com .


https://learntalents.blogspot.com/2024/02/about-work-of-president.html


19.2.2024   En tarkoittanut kannattaa Stubbia. Minulle on tullut kamalstk kivuluasta vaikutetta presidenttiehdokkailta, presidenteiltä ym ja olen yli viikon ollut kipeänä, en kerta kaikkiaan kestä. En ymmärrä politiikkaa, en pysty kantamaan sosiaalisesti enlä muuten asemaa jlnka heidän vaikutteidensa tai toiveidensa myötä tulevat edesottamukset tuovat. En ole poliitikko, tulen ihan kipeäksi Dtubb-vaikutteesta yms. En tasiaankaan osaa vastustaa presidenttäjä mutten kestä mitään korkeaa asemaa, sillä en ole etevä, en ole kannatettu ja en tajua, miksi kurjoittausin näistä kun tulen vain lytätyksi pahanteon hengessä. Ei ajattelijan kuulu kurjouttaa, jollei osaa, eivätkä sosiaalusetsiheet ole alaani. 


21.2.2024   Stubb-vaikute on ollut kauheen huonoa, kuin tyhjää, voiko olla robotti tai animaatiokuva lähteenä. Mutta siis jos onnistuu pysymään kokonaan erillusenä ja itsenäisenä, niin voi omalla ammattitaidollaan edistää ympäristökysymysten ratkaisua. Ylipäätään Suomen ilmastossa on hyvä kunkin tehdä oma versio kaikesta etenkin tekemisentavan ja taitojen osalta, samoin objektiivisuudessa, jottei laumoitu. Kohdalle tulevat muiden vaikutteet ovat kai jonkun yritys vallata presidentti Niinistön asema, mutta eri ihmisillä on eri taidot, Niinistöltä oppi sosiaalisia taitoja eikä Stubb sovi tilalle vaan se, kuka on kulloinkin presidentti on ihan eri kysymys kuin keneltä oppii jotain itselle sopivia taitoja. Kuin itseoikeutetusti kohdalle tulevat dominantit ovat usein muka viisaammin vaalivia, jomloin heidät on luokiteltu äidiksi, joka tuuraa lastaan, eli nuo oikeudet saa ihminen napata itse omaan käyttööntä, itse päättöä ja huolehtia kroppansa, elämäntapansa, elämänvalintansa, mielensä, sosiaalisuutensa, kehen on missä väleissä, mitä valitsee jne. Aikuisen elämään ei saa äitimäisyyden perusteella puuttua, vaikka äidillisen viisaan avun aivan muunlaisilta itselleen sopivan tyyppisiltä vastaanottaisikin. 

Ollaan talven kevätpuolella jo, ja niin luonto ei pelkää tulevia pakkasia, vaan ruokaa kuluu vähemmän. Paastoavilta uskonnlllisilta tulee usein huonoa onnea, mutta ei-paastoavilta muuten vain ravinnlntarpeensa mukaan sopivasti syöviltä ei. Minusta vaikuttaa siltä, että etenkin huonoa onnea voi välttää syömällä välillä tarpeen mukaan myös hetkellusten sosiaalisten vaikutteiden ravinnontarpeen mukaan, vaikkei se oikein tapana ole hyvä itselle, tai mielessään tai kertomalla suositella heidän ravinnontarpeeseensa sopivia ruokia heille. Siis suositella sähköpostitse tai esim ääneen sanomalla, niin hiiret joita ehkä on lähistöllä, kenties välittävät tiedon. Muttei pidä mennä tapaamaan tai muuten ottaa sosiaalista kontaktia sen vuoksi, sillä tyypillistä on, että ko he kilön sosiaalisuus vie hänen huomionsa ja estää kiinnittämästä juomiota ravinnlntarpeeseen tai lämpimään pukeutumiseen, ja esim täkin hyödyllisyyteen lämmittelyssä ja ihon terveen luonnollisen pöpökannan palauttamisessa, siis terveen kehonlämpötilan palauttamisessa ja siis että ympärimlä olisi mukavan lämmintä ilmaa. Moni luulee, että liharuoka sopisi, esim pata tai keittokinkkuviipaleet, ja siksi sosiaalisuus tulee sotkettua ihmissyönnin mahdollisuuteen, mikä ei mitenkään korjaa säätaitoja yms. 

Esim paksu fleece on hyvä lämmin kangas talvella, siis edelleen kevätpuolella talvea. Jos välillä lämmittelee täkin alla, pää vain ulkopuolella, jotta voi hengittää jatkuvasti hyvin, voi ehkä oppia löytämään kyllin lämpimät vaatteet, jotta pysyy lämpimänä myös muulloin, etenkin sisätiloissa, ilman isompia aterioita välillä. 

22. helmikuuta 2024   Vaalien jälkeisenä aamuna oli kauheesti Stubb-vaikutetta, kuin olisi ollut Stubbin seurassa koko ajan, ja niin mm ympäristökysymysten ratkaisemista tuli yritettyä hänen siivellään, vaikken halunnut häneltä mitään vaikutetta tms isoa vaikutusta laatuun, ainakaan minulle sopimatonta tai huonontavaa, niin kuin kai kävi. 

<hannele.tervola@gmail.com> wrote:

Jos presidenttinä on mm vaikutteiden perusteella arvioituna robotti tai animaatio  voi presidentti oikeasti olla vaikka tropiikissa tms, ja niin sitää sää- ja olosuhdevaikutetta on varottava, sillä se ei sovi tänne ja se voi olla tai olla osan aikaa hyvin keinotekoisella korvattuna. Eli siksikin tarttis vähentää paljon uutisten seuraamista, etenkin Stubbin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...