lauantai 26. elokuuta 2023

Nämä blogit kirjoina

 Kokosin tämän blogin ekan osan alun kirjaksi, joka olisi kai lähipäivinä jo saatavilla internetin Amazon-kirjakaupoissa. Esim www.amazon.com/author/khtervola .

See https://www.amazon.com/dp/B0CGNQLM2X


14.11.2023   Kokosin kaksi uutta kirjaa tuon ekan kirjan perään. Tokassa taisi mennä alun sivutus väärin, niin ehkä tarttee vielä uusia se. Mutta lähipöivinä olisivat jo ilmesthneet www.amazon.com iin paperback-kirjoina. 

15.11.2023   

3. kirja https://www.amazon.com/dp/B0CNCLYJ48?ref_=pe_3052080_397514860


4.12.2023   Hain tänään kauppamatkalla nuo kolme ekaa kirjaani ympäristökysymysten ratkaisemusesta postista. Kirjat ovat noin satasivuisia, ja niitä tulee vielä muutama lisää siihen tahtiin kuin tuntuu, että ihmiset jaksaisivat niitä lukea. Mutta tekstit siis blogissa kokonaiskuvat.blogspot.fi tai kokonaiskuvat.blogspot.com , kun nuo .fi ja.com päätteet www.blogger.com in blogeissa saattavat vaihdella, jolloin sivusto ohjaa oikeaan osoitteeseen. 

Kirjat ovat ihan kivan kokoisia ja oloisia, näin selatessa tuntuvat elämäbtapojen vaikutukset nousevan esiin, esim muten juhlavana hetkenä voi ottaa mallia kuuluisasta taiteesta tms niin että koulutuksen tuoma yleissivistys antaa perustason ja elämä kokemus, motivaatio ja harrastuneisuuden myötä eri elämänalueilta opitut taidot tukevat ongelmanratkaisua siellä, mussä juuri omat taidot, oma näkemys ja oman jaksavaisuuden tyypin tuomat hyödyt kantavat. Ympäristökysymyksiä on niin monta, että hyvät kantavat vinkit ja toimivat ratkaisut siihen sun tähän kohtaan ovat se, mikä sitten monien yhteistyöllä tuo ratkaisut satoihin tai usrampiinkin ympäristökysymyksiin ja mm ratkaisemiseen sopivat elämäntavat, elämäntapojen kirjo. 


Jollekin joululahjaksi nämä voisivat sopia, esim www.amazon.fr etsi "tervola".

Ylipäätään ennenn paketin hakua oli jotenkin jännitteinen tunnelma kuin jotkut haluaisivat lukea näitä näin aikajärjestyksessä ja juuri kirjoina, mutten tiedä ketkä ja missä. Jokin kirjasto tai lukusali se kai olisi, ja kai lyhyt laina-aika, esim viikko tai 2-3 vrk. 

Vaihdoin aiemmin tuon kolmannen osan kannen samantyyliseksi kuin kakkososan, jotta lukija muistaisi, että teoreettisen fysiikan ym opintojeni lusäksi tuli myöhemmin taidesuubtautuneen pikkukaupungin vaikutetta Savonlinnassa asuessani. 

Ekan kirjan alusta lukemisen aloittava pääsee selville, minkä tasoiselle ja miten kommunikoivalle yleisölle nämä kirjat ovat tarkoitettuja. Opiskelin siis 1990-luvun alussa Helsingin yliopistossa, mutta halusin vaihtaa alaa. 2009 muutin Savonlinnaan ja ekat ympäristöaiheiset kirjoitukseni ovat kai vuosilta 2014 ja 2015. 

* * *

HUOM!

18.1.2024   " Kirjoina ne voi löytää nettikirjakauppa Amazon ista sivultani www.amazon.com/author/khtervola . Luulen, että ne ovat kirjoina selkeämmät, koska blogin alkuun selaaminen on urakka. 


Jaa, kun kerran eilen sain uuden kirjani ladattua angelfire.com in sivuille, niin nyt kai onnistuivat nämäkin. Eli noiden kirjojen tekstitiedostot pitäisi saada ladattua ilmaiseksi klikkaamalla näitä linkkejä.

www.angelfire.com/planet/paradisewins/ratkaisuja1.docx , 

www.angelfire.com/planet/paradisewins/ratkaisuja2.docx , 

www.angelfire.com/planet/paradisewins/ratkaisuja3.docx 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...