keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Euroviisu (?) 2021 : susi kaupungissa

 Kolmisen viikkoa sitten https://villakoirabanjo.blogspot.com/2021/01/unikuvia-lastenkirja-peetu-ja-ukko-janis.html tiistai-aamuna, kun olin juuri viikkoa aiemmin muuttanut Espoon Leppävaaraan Puustellinmäkeen Postipuuntielle, näin ennen seirtsemää aamulla ikkunasta ulos katsoessani kai suden, tai ainakin koirani sanoi kertoessani sen olevan susi, ja pyysi minuA säveltämään sen, ja niin kirjasin muistikuvastani nuotit ylös,mutta se oli vain lyhyt hetki, kun susi hitaasti laukkasi viistoon tien poikki, ja seutu on kaupunkia, mutta on puitakin ja lähellä metsikkö, jossa kaunis lehtomainen joki tai iso puro.

Viime lauantaina katselin pätkiä (tietokone reistaili) Uuden Musiikin Kilpailua, jossa valittiin tämän vuoden Suomen Euroviisukappale, ja voittajakappaleessa vaikutti olevan tuo susisävelmäni.

Villakoirani kehotti lisäämään tähän itniaani-/shamaanirummun kuvan, sanoi, että se vaikutti siihen, että voi nähdä susia yms hienoa, eläimiä. Mutten minä ollut sitä soittanut vaan vain muuttanut Savonlinnasta Espooseen.



* * *


11. toukokuuta 2021   Villakoirani kioli puolitoista kuuksutta sitten kenties euroviisuijin liittyvän hyökkäyksen vuoksi. 

Katselin alkua jostakin tuosta euroviisubandistä kertovasta videosta ja kappale siinä vaikutti olevan eri kuin tämä melodiani.

Sitä paitsi melofiani olisi intiaanimusiikin tyyppinen eikä metallimusiikkia todellakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Home beneficial for learning miracle healing and solving world's problems

 " Some videos : Beetle-home, etc  Beetle-home  https://m.youtube.com/watch?v=-N7Tl3U1Yuw&t=15s Beautiful village https://m.youtube...